Mina tankar

Att få en cancer diagnos är tufft, paniken, rädslan, ångest, allt i en enda röra, svetten rinner och man vet inte vart man skall ta vägen, att jag sen fick den via telefon för inte saken enklare. Jag orkade inte ringa någon utan skrev meddelande till mina barn, de blev många meddelande den kvällen. Eftersom jag var så dålig vid den tiden orkade jag inte tänka så mycket på mitt öde.

Jag har haft många samtal med Gud, varför han straffat mig, vad har jag gjort för gräsliga saker i mitt liv att jag måste straffas på ett så grymt sätt, naturligtvis har jag inte fått något svar, eller kanske har jag det men inte förstått. Jag frågar varje dag speciellt när jag mår som sämst, varför han övergett mig, Trots allt har jag ändå fått styrkan att gå vidare och leva ett så normalt liv som möjligt. Men tankarna finns där hela tiden, hur länge orkar min kropp med dessa tuffa behandlingar, märker att de tär hårt på mig.

När insjuknar jag nästa gång och hur blir de då, skall jag säga ifrån mig fler behandlingar och låta naturen ha sin gång och bara få somna in, men jag vill inte dö än, jag har ganska mycket att uppleva än, vill finnas för de som behöver mig, ja tankarna bara snurrar runt, dag efter dag, natt efter natt….

Lämna gärna ett fotspår

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.