Mina barn

Har förärats med fyra barn, de är fem år mellan varje utom de två sista där de är en minut, tvillingar, tre gossebarn och en tös, hon kom näst sist och som jag hade väntat på en tjej. Nu är de vuxna och utflugna för länge sedan, de har gått bra för dem, jobb har de alla fyra, de är inte en självklarhet i dag.

Åtta barnbarn har de blivit, inte illa, med tanke på att de är bara två av barnen som blivit föräldrar, min dotter lyckades få sex barn och alla är väluppfostrade och fina, den äldsta har hunnit fylla 19 år och tagit studenten, tänk så tiden rusar iväg

Mitt första barnbarn, fick jag vara med på förlossningen, vilken upplevelse, men också skräckblandade känslor, ville så gärna ta över smärtorna så hon skulle slippa, men så till slut kom denna underbara tjej till världen, och jag blev förälskad vid första ögonkastet, en kärlek som aldrig tar slut bara växer med åren. Men efter förlossningen sa jag till min dotter, blir de fler barn får du ha med pappan, jag vill inte se dig lida en gång till, och så blev de.

Lämna gärna ett fotspår

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.