Varför slår vissa män

Har alltid funderat över varför vissa män slår kvinnor, svaret kan vara makt och kontroll, men varför är de bara vissa män som har behov att utöva makt och kontroll, de är nog egentligen ingen som vet. Jag anser att som vuxen har man alltid ett val oavsett traumatiska upplevelser som barn, vissa påstår att de kommer från barndomen, en pappa som slår en mamma, men varje individ har ett val. Varör skall vi ursäkta misshandel med barndoms upplevelser, jag vill påstå att de är påhitt.

Alla misshandlare slår inte, en del utövar psykisk misshandel, bryter ner kvinnan till den grad att hon tror att de är hon som är felet, men än hur hon beter sig blir de fel, att få höra att du är en kossa, hora, fet äckligt luder osv…varje dag till slut tror du det själv. Att bli avskärmad från vänner och släkt är också en metod som är vanlig, han påstår att han är den enda i världen hon kan lita på och som älskar henne. Nu står hon ensam med honom mot hela världen.

Svartsjuka är en vanlig företeelse, han beskyller henne för att vara otrogen mot allt och alla, ja de finns alla anledningar att slå och förtrycka henne till ingenting.

Lämna gärna ett fotspår

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.