Ett sammandrag av hösten

Jag har inte skrivit något under hösten. min behandling påbörjades i augusti, men då visa de sig att jag hade en njurbäckeninflammation, avbrott under den tiden den behandlades och sänkan gått ner till normalt värde. Så i september gjordes ett nytt försök, efter två veckor visa proverna att de var för stark dos av revlemid, blodplättarna låg i botten, uppehåll igen och sen ett nytt försök med lägre dos. PÅ grund av allt detta så hamna jag i en depression, låg mest på soffan och sov, dessutom har/är biverkningarna inte trevliga, min mage slog bakut och jag vågade nästan inte gå ut, har känt mig väldigt isolerad, synen har försämrats känns som jag har ett filter över ögonen,kortisonet gör att jag gått upp i vikt och känner mig full av vätska.

Nu har jag gjort fem behandlings kurer och har tre kvar, hitintills har behandlingen haft god effekt och jag hoppas de fortsätter så. Jag känner för varje dag som går att jag får mer energi, även om inte krafterna riktigt räcker till.

Inför den här julen har jag lagat mat o bakat matbröd, så i går på julafton hade jag min dotter och hennes familj på jullunch, sen blev jag hämtat av ena sonen för att fira resten av dagen hos en annan son och hans familj, sen var krafterna slut, jag hade så fruktansvärt ont i kroppen när jag kom hem, tog en alvedon och sen till sängen. I dag är de lugna puckar, behöver nog lite återhämtning…..

Lämna gärna ett fotspår

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.