Cancer

I mars 2016 vaknade jag en morgon och hade fruktansvärt ont i ryggen, men trodde de skulle gå över, några dagar senare knäppte de till i höger sida och jag såg stjärnor, ringde HC och blev skickad till sjukgymnasten, han gjorde absolut ingenting, titta på ryggen och drog försiktigt ett finger på höger sida, hem med träningsprogram för han trodde de var en kotförskjutning. Kan bara säga att någon träning gick inte att genomföra de gjorde för ont, i juni hände de igen, men tyckte inte de var mödan värt att ta kontakt med sjukgymnasten
Sommaren kom och jag var grymt trött, orkade ingenting, promenaderna blev kortare för varje dag och jag låg mest i solsängen och sov, sommaren är den tid då jag vill göra utflykter och bara njuta av sol och värme.
Sedan i september knäppte de till i höger sida igen och nu var smärtan i de närmaste outhärdlig, nytt besök hos sjukgymnasten som nu erbjöd mig akupunktur för smärtan, sa att jag skulle tänka på saken.
Nu började jag ha ont i hela kroppen och helt utan energi, kunde inte förstå vad som fattades mig, ville mest gråta. Så i mitten på december fick jag så ont i högra armen att jag orkade inte ens lyfta ett mjölkpaket, nytt besök hos sjukgymnasten som nu ordnade så att jag fick ett handlovsstöd, kändes lite bättre några dagar men gjorde fortfarande riktigt ont.
Tanken var att jag skulle fira jul hos min dotter och de hade jag sett fram emot, men några dagar innan julafton kände jag att de orkar jag inte så de blev att vara hemma, nu hade jag så ont i kroppen att de var svårt att ligga i soffan. Dan före nyårsafton skulle min son komma på lunch, istället fick han skjutsa mig till akuten, där de visades att jag hade ett brott på underarmen som nu gipsades och jag fick åka hem med dolcontin och alvedon.
39912501s
Sonen tog med sig vovven för jag kunde inte knyta skorna, och de kändes bra, smärtan i armen var inte lika intensiv, men fortfarande riktigt ont i kroppen.
Så i början av januari ringde en läkare från ortopeden och berätta att jag hade en cysta vid armbrottet, hur man nu kan meddela de per telefon övergår mitt förstånd. Jag fick en tid hos henne och även ett nytt mer hanterbart gips
6052134s
Nu börja jag vara riktigt sjuk, aptiten var bortblåst jag låg mest i sängen och sov, allt flöt ihop till en enda röra. Somnade ofta vid sjutiden på kvällen och sov långt in på förmiddagen. Mitt medvetande var väl inte de bästa, jag hade slutat bry mig

 (DCC64973BBD016B897E3CB8C49432264)